teisipäev, 21. jaanuar 2020



Niisiis, hommik karge Nottinghamis.
Eilse päeva kokkuvõtteks saime rahulolevalt nentida, et oleme saavutanud/mas mitmeid õpiväljundeid:

  • lõime suhtlusvõrgustiku FB-s ja teeme sinna esimesi sõbralikke kandeid, kasutame rohkem pildikeelt. Naersime, et taas alguses - koopainimesed alustasid ka piktogrammidega.
  • reisikorralduspädevus, kui arvutis check-in tegemine ei õnnestu, siis lennujaamas ikka. Grupp lennukile minnes. Oleme lõpmata tänulikud Andreile, kes korraldas meile transfeeri Manchesterist Nottinghami. See oli 2 h sõitu. Vasakpoolne liiklus, samas parema käe reegel. Vaatasime juba õhtul üle, kus asub rongijaam.
  • organiseerumine. Koosolekut saab edukalt pidada nii kõndides kui pubis
Esimene West Nottinghamshire College
Autojuht, kelle ristisime Jaaguks, oli jaamas vastas, kenasti EL logodega silt käes. Jälgis hoolega, et rihmad kinnitaksime. Kannab kollast vesti, seljal märge, et on külaliste teenistuses.
Esmatutvus Kadri Saatiga. Ta oli meile võimsa programmi kokku pannud, 9st 3ni täis tegevusi, see oli ka lagi, rohkem ei jaksaks. Kadri küsis küll, kas on liiga, aga ei - täpselt õige uue info maht.

Turvanõuded- kooli sisenemisel isikustamine, kaelakaart



Inglismaa ja Eesti haridussüsteemi ja kooli tutvustus. Ühe laua taga esinduslik seltskond. Tõdesime, et kuigi koduleht räägib mitmeteisttuheandest õppijast, opereerivad nad ikka 3tuh õppijate arvuga. Et siis mõnes mõttes võrreldav. Staffi 700, üllatas juhtimisstruktuuri lihtsus.





Läpakate laadimisjaamad. Kummaski hoones (auto/ehitus) oma. Õpilane saab 2ks tunniks. Teeme ka!

akadeemiline kalender

Robin Hood

Kirikust on saanud pubi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

22. jaanuar, teine ja ühtlasi viimane päev kolledžis Hommik algab väikse seiklusega, nimelt on rongil tehniline tõrge ja sõidame kooli jär...