pühapäev, 19. jaanuar 2020

20. Jaanuari hommik. +1, teed on soolamärjad. Tartu bussijaamas Arne veidi muretseb üleriiete pärast, aga seltskond rahustab teda, et ilm UKs on sarnane meie omaga või isegi nõks soojem. Raini on kohaliku jalgpalli seisuga hästi kursis ning teab, et Manchester on täna nagu teatrilogo- pool laia võidunaeratusega, pool ebaedust mossis. Aa jaa- midagi uut lennupiletitega! Finnair väljastas 3le meist ainult Tln- Hel piletid, teisele pääsemiseks uuritakse meie tausta põhjalikumalt.
 Polnud hullu, TLN lennujaamas prinditi piletid välja ja ei mingeid täiendavaid küsimusi :) Saime lihtsalt natuke eelneval ööl halvemini magada :)

 Tänu meie projektitiimile! See oli väga tänuväärne, et nad tellisid tranfeeri Manchesterist Nottinghami. Vasakpoolne liiklus! Ja 30 sõidukiirusena pole tõesti see meie 30 :)
Käisime igaks juhuks õhtul vaatamas, kus raudteejaam on. Ja mis me näeme - kooli reklaam targalt seal, kus jalakäijad ja autojuhid punase tule all seisatuvad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

22. jaanuar, teine ja ühtlasi viimane päev kolledžis Hommik algab väikse seiklusega, nimelt on rongil tehniline tõrge ja sõidame kooli jär...